Alapadatok

Év, oldalszám:2003, 2 oldal

Nyelv:magyar

Letöltések száma:127

Feltöltve:2007. december 27.

Méret:89 KB

Intézmény:
-

Megjegyzés:

Csatolmány:-

Letöltés PDF-ben:Kérlek jelentkezz be!



Értékelések

Nincs még értékelés. Legyél Te az első!


Tartalmi kivonat

Arch Deluxe™ A TITKOS SZÓSZ: 1 evőkanál majonéz 1/2 teáskanál Grey Poupon Különleges Borsos Mustár (ha nem kapható, használd a sima Grey Poupon dijon mustárt, hozzáadva egy kevés frissen őrölt borsszemet.) Hozzávalók: 1 szezámmagos hamburger zsemle 1/4 font Topps® marhahúspogácsa (1 font= 453,6 g) 1 szelet Amerikai Sajt „American Cheese” 1-2 paradicsom szelet 1-2 saláta levél, felaprított 1 evőkanál ketchup 1 evőkanál felaprított fehér hagyma McDonalds hamburger fűszerezés A SÜTÉS: 1. Egy kis tálban keverd össze a majonézt és a Dijon mustárt Tedd félre Ez a titkos szósz 2. Pirítsd meg a felszínét mindegyik zsemlerésznek egy elektromos sütőn (elektromos grillező), vagy egy gáztűzhelyre rakott serpenyõben úgy, ahogy a másik receptekben le van írva. 3. Kövesd a „Quarter-Pounder recept” sütési utasításait a marhahúspogácsa elkészítéséért 4. Díszítsd fel a Zsemlét a következő sorrendben: Az aljától felfelé:

Az aló szeleten marhahúspogácsa Amerikai Sajt szelet 1 - 2 paradicsom szelet saláta A felső szeleten különleges szósz ketchup hagymák 5. Majd tedd rá a felső részre a zsemle pirított alját Ez 1 Arch Deluxe® szendvicset ad! Ha bacon szalonnás Arch Deluxe -ot akarsz, süss meg előre néhány vastagon szeletelt Hormel® borsos bacon szalonnát „Hormel® pepper bacon”, és vágj félbe egy szeletet minden hamburgerre. Fektesd a darabokat egymás mellé a sajt tetejére, mielőtt rátennéd a húst. (vagy csak használj vastagon szeletelt bacon szalonnát, hozzáadva egy kevés borsot sütés közben)